Kom på besøg – Kunst i Pinsen 2020

kunst i pinsen

Igen i år slår jeg teltet op i haven og udstiller mine malerier i forbindelse med Kunst i Pinsen 2020. I de foregående år har vi været heldig med vejret, så jeg håber på det samme i år. Der er åbent på egen adresse den 30., 31. maj og 1. juni, alle dage kl. 11-17 – og der er frisk kaffe på kanden.

I år kan du også se en del af mine værker udstillet i pinsen hos Morild, – Den grønne hal, havnevej 16 i Nykøbing Sjælland. Her kan du desuden se et bredt udvalg af kunst fra de øvrige medlemmer af Morild.
Se mere på www.morild-kunst.dk

Kunstdage i Pinsen

”Kunstdage i Pinsen” er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor over 100 kunstnere i Midt- og Vestsjælland åbner dørene til deres værksteder, gallerier og hjem for publikum.

Der er en helt særlig stemning over at få besøg hjemme i haven. Jeg elsker det og er helt sikkert klar igen næste år i pinsen.
For mere information, besøg www.kunstipinsen.dk

Besøgsadressen er:
Bygvænget 4
4520 Svinninge

Danmark

Kontakt mig

Er du er interesseret i et specifikt maleri eller har et spørgsmål, så er jeg altid klar til en uforpligtende samtale om mine værker.

Det er også mulighed for at mine værker kan komme på besøg i din virksomhed eller på din arbejdsplads, kontakt mig her for nærmere aftale.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i min varetægt. Jeg lover at passe godt på dem. Læs betingelserne her.