Kunstdage i Pinsen

annelethan.dk kunst dage i pinsen 2020

Besøg mig i pinsen.

Igen i år slår jeg teltet op i haven og udstiller mine malerier her. Jeg har de foregående år været super heldig med vejret, – og det er jeg selvfølgelig også i år. Håber du har lyst til at kigge forbi lørdag, søndag eller mandag i pinsen. Der er åbent alle dage kl. 11-17 – og der er kaffe på kanden.

”Kunstdage i Pinsen” er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor over 100 kunstnere i Midt- og Vestsjælland åbner dørene til deres værksteder, gallerier og hjem for publikum.

Der er en helt særlig stemning over at få besøg hjemme i haven. Jeg elsker det og er helt sikkert klar igen næste år i pinsen.

For mere information www.kunstipinsen.dk

Besøgsadresse:
Bygvænget 4
4520 Svinninge
Danmark

Venlig hilsen og ønske om god fornøjelse
Anne Lethan


PS. Alle der besøger mindst 4 udstillingssteder, har mulighed for at deltage i konkurrencen om 10 gavekort á kr. 1500,-.

Vores have var lavet om til mit lille eget galleri og herunder er et par stemningsbilleder fra udstillingen.

Det var et par spændende dage og tak dem der kiggede forbi så mine værker.

Kontakt mig

Er du er interesseret i et specifikt maleri eller har et spørgsmål, så er jeg altid klar til en uforpligtende samtale om mine værker.

Det er også mulighed for at mine værker kan komme på besøg i din virksomhed eller på din arbejdsplads, kontakt mig her for nærmere aftale.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i min varetægt. Jeg lover at passe godt på dem. Læs betingelserne her.